Söndag!

Nu e packningen nästan klar och har precis fått addreser till dom jag ska bo hos, nästa inlägg kommer nog bli kvällen innan jag drar då allt ska vara klart.

Stay tuned!

Fredag!

Ok så fredagen har kommit och jag är nu hemma med min flicka och väntar på john ska komma och äta med oss. Det är nu 5 dagar kvar innan mitt plan från arlanda lyfter och jag har ärligt blandade känslor för att åka, Att lämna min flicka hemma känns trist men jag kommer höra av henne så ofta jag kan. jag kommer nu försöka hålla er som läser updaterade så ofta jag kan.

Stay tuned!

Hon är så söt!

Kl är 05:11 och sitter på jobbet och ser att min Flickvän har tagit sig tid att designa om i min blogg lite..

Tack baby du är underbar!! <3


Här kommer lite info om resan..

Allt kommer börja med Arlanda kl 06:00 den 2 mars 2011 och planet lyfter 07:10 från termilnal 5 mot heatrow där jag anländer kl 08:55 sen rullar jag vidare kl 11:25 mot Hong-Kong och landar kl 07:00 sen kl 10:10 lyfter jag mot Melbourne där ni kommer kunna se mig kl 22:25.

Efter det kommer jag att försöka hitta en taxi och åka in till city där jag kommer ta in på ett hotel över natten för att morgonen därpå åka tåg mot Frankston. Från Frankston kommer jag sen sitta på en bussresa mot st Martha sen kommer jag visst att kliva av nästan exakt där jag kommer att få bo hos goa släkten Yvonne & Göran.

Riktigt fina människor som låter mig få vara hos dom medans jag är kvar i melbourne. Nu när ni har lite mer info kommer jag försöka hålla er uppdaterade så ofta jag kan om ni nu vill fortsätta läsa den här bloggen.

Ha de bra tills dess!


Ohoy!!

Så nu är bloggen inför resan just skapad för dom som vill följa med på en liten bit av Australien och vidare!

Please stay tuned ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0